/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Unul din cei mai mari operatori internaționali de tichete de masă intră pe piața din Moldova. Cu ce comercianți a semnat deja acorduri?

missing
07 decembrie 2017, ora 12:22

Up Moldova a stabilit deja primele acorduri comerciale cu branduri naționale renumite, precum Linella, UniMarket, Nr.1, Andy’s Pizza, La Placinte, Fourchette, Mojito, Draft, Tucano, Pretzel, La Taifas etc. – aceștia fiind primii comercianți din Moldova care au intrat în rețeaua de acceptare a plăților cu tichete de masa a cumpărăturilor alimentare efectuate.

Decizia strategică de extindere a grupului Up pe piața autohtonă a fost motivată de promulgarea recentă a legii prin care angajatorii din Republica Moldova au dreptul să acorde salariaţilor săi o alocaţie individuală de hrană, pentru fiecare zi de muncă, sub formă de tichete de masă. Mai mult, în urma studiilor realizate în țările unde există o legislație care reglementează tichetul de masă, acesta a devenit cel mai dorit beneficiu pentru salariați.

Tichetul de masă înseamnă pentru salariați, creșterea puterii de cumpărare, sprijin pentru achiziția de alimente, motivare crescută la locul de muncă și o alimentație de calitate mai bună.

Totodată, pentru angajatori, principalele motive pentru care aleg să își motiveze salariații prin intermediul tichetelor de masă constau în optimizarea costurilor prin facilitățile fiscale și creșterea motivării angajaților, cu impact direct asupra competitivității companiei, a atragerii și retenției de personal.

Grupul Up în cifre:

– 24,5 de milioane de beneficiari în întreaga lume
– 1,3 milioane de clienți
– 7,1 miliarde de euro, volum de emitere a produselor și serviciilor
– 445 milioane de euro cifra de afaceri
– 1 milion de comercianți parteneri în rețeaua Up
– 3396 de angajați colaboratori
– Nr°3 mondial pe piața tichetelor de servicii (pe suport electronic și hârtie)

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram