/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/DOC/ Traian Băsescu ar putea fi declarat persona non-grata pe teritoriul Republicii Moldova

missing
07 decembrie 2017, ora 10:36

Potrivit președintelui aceste comisii au desfășurat ședințe pe marginea acțiunilor desfășurate pe teritoriul Republicii Moldova de către cetățeanul român Traian Băsescu.

Comisia pentru consolidarea statalității și reintegrarea țării consideră ilegale și primejdioase activitățile lui Băsescu pe teritoriul Republicii Moldova deoarece ele atentează la securitatea națională a țării noastre, crează impedimente suplimentare în care procesului de reglementare a conflictului transtrian și crează tensiuni în relații interetnice și adâncește scindarea societății moldovenești.

Comisia solicită conducerii țării, organelor de drept și securitate națională, ministerului de externe și integrare europeană anunțarea lui Traian Băsescu persona non-grata în țara noastră.

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram