/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Dodon, fericit că Putin va candida la Alegerile Prezidențiale din Rusia: „Este iubit și apreciat în Moldova”

missing
07 decembrie 2017, ora 09:44

„Mă bucur că Vladimir Vladimirovici și-a exprimat dorința de a candida. Putin a întors poporului său demnitatea națională și sentimentul de patriotism. De aceea, liderul rus este iubit, apreciat și respectat în întreaga lume, inclusiv în Moldova, unde are cel mai înalt raiting din toți politicienii străini”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că Putin a fost ales pentru prima dată în funcția de Președinte al Rusiei în martie 2000, iar în 2004 a fost reales. Din 2008 până în 2012 a lucrat ca șef al guvernului, iar în 2012 a devenit din nou șef de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram