/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

METEO. Cum va fi vremea pe 7 decembrie? Temperaturile vor înregistra o ușoară creștere

missing
07 decembrie 2017, ora 08:05

Cerul va fi acoperit întreaga zi de nori bogați în umezeală, în special în regiunea de nord. La amiază vor fi câteva raze de soare timid, iar temperaturile vor oscila între 4 și 6 grade.

În centru vom avea o dimineață tristă cu înnorări trecătoare și o temperatură de 5 grade. La amiază se va însenina, iar maxima zilei va atinge 7 grade.

În sudul țării, ziua, va începe cu soare amăgitor, care, până la amiază se va pierde printre nori. Dimineața se vor înregistra 3 grade, iar la prânz 8.

Și în capitală temperaturile vor avea o ușoară ascensiune, însă vremea va fi în mare parte posomorâtă! În timpul nopții vom avea 5 grade cu plus, iar ziua temperatura va urca până la 8 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram