/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Prinși la vamă. Doi moldoveni au ascuns în rezervoarele autocamioanelor 60 mii de ţigări

missing
06 decembrie 2017, ora 16:44

În cadrul examinării imaginilor generate de sistemul de scanare, vameșii au relevat prezența unor obiecte suspecte în rezervoarele de combustibil. Ulterior s-a constatat că în fiecare autovehicul erau disimulate câte 30 000 de țigarete marca Rothmans, cu timbru de acciz al Republicii Moldova.

Din primele cercetări, vameșii au stabilit că contravenienții sunt angajați ai unei companii de transport, care a mai fost anterior implicată în traficul ilicit de țigarete, motiv pentru care a fost încadrată în categoria operatorilor cu risc sporit de fraudare.

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbații riscă amenzi care pot varia de la 3 000 până la 4 500 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram