/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Doi deținuți au murit în penitenciar în ultimele 24 de ore. Care este cauza și ce spun autoritățile

missing
06 decembrie 2017, ora 15:49

Primul caz, a fost înregistrat în seara zilei de ieri, 5 decembrie, aproximativ la orele 18.00, la spitalul penitenciar. Deținutul, în vârstă de 69 de ani, nu avea semne de moarte violentă. Constatările medicilor: insuficiență cardio respiratorie acută. Despre deces au fost anunțate rudele, organele procuraturii și Avocatul Poporului.

Cel de-al doilea caz a fost înregistrat astăzi, 6 decembrie, în Penitenciarul nr.17-Rezina. Deținutul decedat nu avea semne de violență fizică, constatările medicilor fiind: insuficiență cardio-respiratorie, hepatită cronică. Deținutul decedat era internat la spitalul ftiziologic din cadrul penitenciarului din anul 2014.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram