Ignite revine cu o nouă ediție. Dacă ai ceva de spus nu ezita să te înregistrezi în postură de speaker

pexels-photo-164829
Foto: Pixabay

Ignite este un eveniment care se desfășoară în peste 100 de orașe ale lumii și respectă un concept distinct: vorbitorii îşi împărtăşesc pasiunile personale şi profesionale utilizând 20 de slide-uri care se schimbă automat la fiecare 15 sec.

Ignite revine cu o nouă ediție. Nu ezita să te înregistrezi și să spui ceva pentru a aprinde scena cu emoții. Dacă vrei ca istorioara ta să fie auzită de toți, completează cererea de participare. 

„Nu o să auzi speakerii încurcându-se în filozofii, mai degrabă vor povesti sincer despre viețile lor, vor vorbi despre trecut, ici-colo despre câtă sare se pune la brânza din Nord și cum se fac sarmale mici de un deget la Trușeni, despre politicienii deocheați, vor arunca câte o anecdotă piperată și vor anina vreun sughiț de la o rudă ori prieten care nu este alături de ei atunci când dau să închine un păhărel de sănătate. Ceea ce este frumos în ei, accesibil ca solnița pe masă, este însuflețirea lor inconfundabilă: vigoarea cu care muncesc, energia cu care își întâlnesc oaspeții și îi așază la masă, grija înalt expusă despre ce o să creadă vecinii și flerul, ah, flerul!”, scrie într-o adresare dedicată participanților. 

Deadline-ul pentru participare este data de 20 decembrie.

Evenimentul va avea loc la sfârșitul lunii ianuria, iar pentru a nu rata toate noutățile în legătură cu Ignite Chișinău „The Spirit”, urmărește pagina de Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente