O fată în vârstă de 10 ani a fost lovită cu un scaun, de propriul tată; Poliția dezvăluie cazul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Poliția a dezvăluit un caz de violență în familie. O fetiță în vârstă de 10 ani a fost lovită de tatăl său, cu un scaun, din cauza banilor expediaţi de mama sa, care era plecată peste hotare. După incident, mama fetei a venit acasă și a denunțat cazul la poliție.

Potrivit poliției, la vârsta de doar un an, Diana a fost lăsată de părinți în grija bunicii, părinţii fiind plecați peste hotarele țării. Peste 10 ani aceștia s-au reîntors, începând construcția casei. Tot mai des au început să apară conflicte între ei, iar peste cinci ani, mama Dianei a decis să plece din nou peste hotare, lăsându-și fiica în grija bunicii.

Într-o zi, din cauza banilor expediați de mama sa, a părut o ceartă între Diana și tatăl ei, în urma căreia, el a lovit-o cu un scaun la braț, fracturându-l. Mama Dianei, a revenit imediat acasă, a denunțat cazul la poliție și a depus actele pentru divorț.

Actualmente, Diana și mama ei trăiesc la bunica acesteia, iar tatăl este dat în căutare.

Amintim că poliţia participă la Campania „16 Zile de activism împotriva violenței în bază de Gen”. Scopul campaniei este de a informa și a sensibiliza oamenii cu referire la problema violenței în familie. Campania este susținută financiar de Uniunea Europeană.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...