/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/SONDAJ/ Topul politicienilor din Moldova care se bucură de cea mai mare încredere din partea populației

missing
06 decembrie 2017, ora 11:34

Respondenților le-a fost acordată următoarea întrebarea deschisă: „Care este personalitatea politică din Republica Moldova în carea aveți încredere mai mare decât în celelalte?”. Potrivit datelor acumulate, Igor Dodon se bucură de încrederea a 52,2% din populație, Maia Sandu – 20,4%, iar Pavel Filip – 4,3%. Lista politicienilor este continuată de Andrei Năstase cu 4,3% și Vladimir Voronin – 4,1%. Pe locul șase se poziționează Vlad Plahotniuc, pe șapte – Renato Usatîi, iar pe locul opt – Zinaida Greceanîi.

Sondajul a fost realizat în perioada noiembrie – decembrie 2017, pe un eșantion total de 1.181 de respondenți și are o marjă de eroare de +/- 3%.

Foto: captură video Privesc.eu

Foto: captură video Privesc.eu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram