/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Înscrie-te la un stagiu online de practică și învață gratuit limbajul de programare JavaScript. Detalii

missing
06 decembrie 2017, ora 08:51

Organizatorii spun că, cursul este pentru novici şi pentru cei care doresc să-și îmbunătățească performanțele în domeniul IT. Nu este un număr limitat de locuri şi poate participa oricine.

Înregistrarea durează două săptămâni, iar ultima zi de înscriere este 15 decembrie. Pe 18 decembrie va avea loc prima lecție. „Fiecare săptămână echivalează cu o lecţie care conține exerciții, sfaturi și trucuri pentru o mai bună învățare. În fiecare sâmbătă vor fi invitate la sediul companiei 30 de persoane care în timpul săptămânii au acumulat cele mai multe puncte, din exerciții”, anunță organizatorii.

Scopul principal al stagiului este de a fi o sursă de cunoaștere pentru cei care doresc să se dezvolte. „Suntem diferiţi prin aceea că oferim aceste cursuri online. Doritorii pot să participe de oriunde şi să înveţe la ore ajustate orarului lor personal. Ne angajăm să dezvoltăm industria IT, ne place ceea ce facem și suntem gata să împărtășim cunoștințele noastre cu cei interesaţi de programare. Ne place să vedem cum se dezvoltă tinerele talentele, pentru că adorăm fanaticii cauzei noastre”, spune managerul de HR al companiei organizatoare.

Doritorii de a se înregistra o pot face AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram