/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

CNAM a acumulat peste cinci miliarde de lei în fondurile de asigurare obligatorie de asistență medicală

missing
06 decembrie 2017, ora 06:17

Principala sursă de venituri o reprezintă contribuţiile procentuale din salariu şi din alte recompense, în volum de aproape 3 miliarde 153 milioane de lei, după care urmează transferurile din bugetul de stat – 2 miliarde 377 de milioane, şi primele de asigurare medicală obligatorie în sumă fixă – mai mult de 106 milioane.

În perioada ianuarie-noiembrie 2017, CNAM şi-a onorat la timp obligaţiile faţă de instituţiile medico-sanitare şi farmaceutice contractate. Transferurile efectuate către acestea până pe 1 decembrie 2017 au fost de peste 5 miliarde 333 milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram