/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Confort pe timp de ciumă? Guvernul își cumpără opt vaze în valoare de 700.000 de lei

missing
05 decembrie 2017, ora 19:17

Potrivit unui document apărut pe site-ul Agenției de achiziții publice, licitația de procurare a vazelor a fost anunțată la sfârșitul lunii noiembrie. Costul unei bucăți este de 84 de mii de lei, iar acestea ar urma să fie livrate până de Crăciunul pe stil noi. Oamenii își pun mâinile în cap când aud câți bani urmează să fie cheltuiți pe niște elemente decorative.

„Mai bine să dea acești bani oamenilor nevoiași.”

„Au furat de la noi și considereți că noi le vom cumpăra. Ei nu au minte. Se gândesc doar la ei.”

„Ar putea să facă un gard mai simplu.”

„Ei se ocupă cu ce nu trebuie.”

„Cu banii publici fac ce vor și nu-și asumă nici o răspundere în calcule. Câte nevoi sunt la țară, mame cu copii pe care nu-i pot hrăni.”

Direcția generală pentru administrarea clădirilor Guvernului a organizat, la începutul lunii noiembrie, o altă licitație publică pentru procurarea mobilierului și reamenajarea sălii de ședințe și camerei de odihnă de la etajul unu al Casei Guvernului. Valoarea lucrărilor – 506 mii 228 de lei. Cei de la Guvern nu ne-au putut explica necesitatea acestor vaze și au menționat că vor reveni cu o explicație mai târziu. Lucrări de reparție au loc și la Parlament, acolo unde, aleșii poporului se îngrădesc.

Reporter: Parascovia Spic
Imagini: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram