Principalul Pom de Crăciun al Kievului întârzie din cauza protestelor în susţinerea lui Saakaşvili

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Principalul Pom de Crăciun al Ucrainei nu poate ajunge în centrul Kievului din cauza protestelor provocate de tentativa Serviciului de Securitate de a-l reţine pe fostul preşedinte georgian Mihail Saakaşvili. Despre aceasta au anunţat transportatorii bradului pe pagina lor de Facebook.

„Prieteni, în legătură cu încărcarea drumurilor, venirea bradului se reţine. De asemenea, aşteptăm permisiunea din partea poliţiei pentru a ajunge cu uşurinţă pe străzile Kievului. Facem tot posibilul pentru a ajunge cât mai curând la voi”, se arată într-un mesaj în limba ucraineană postat pe pagina Folk Ukraine de pe reţeaua de socializare Facebook.

Vedeţi şi: (VIDEO și FOTO) Saakașvili, eliberat de susținătorii săi: Acuzații grave la adresa conducerii Ucrainei

Mesajul a fost postat după ce, cu câteva ore înainte, organizatorii anunţau că bradul este la intrarea în oraş. În acest an, principalul Pom de Crăciun al Kievului vine dintr-o pădure din Munţii Carpaţi, în apropiere de Ivano-Frankivsk, la fel ca şi primul brad adus la Chişinău de către actuala administraţie locală a capitalei, dar care a fost înlocuit din cauza stării în care a ajuns la Chişinău. În drumul său spre Kiev, acesta a făcut mai multe popasuri, inclusiv unele nevoite, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...