/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Interpreții din Moldova vor colinda diaspora. „Crăciun cu dor de casă” - un nou program pentru diasporă

missing
05 decembrie 2017, ora 14:10

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, binecunoscuții interpreți de muzică ușoară din Republica Moldova Geta Burlacu și Aurel Chirtoacă vor merge în diasporă pentru a colinda moldovenii din orașele Roma (15 decembrie), Frankfrut (16 decembrie) și Paris (17 decembrie).

Acest proiect se desfășoară în conformitate cu Planul de acțiuni al Biroului Relații cu Diaspora (BRD) pentru anul 2017, în care este prevăzut elaborarea și implementarea programelor destinate menținerii identității naționale, culturale și lingvistice. Programul are drept scop promovarea culturii naționale, tradițiilor, obiceiurilor strămoșești în rândurile moldovenilor din diasporă, indiferent de locul unde se află, păstrarea legăturilor social-culturale cu țara de origine, precum și consolidarea relațiilor între asociațiile și comunitățile diasporei.

Foto: brd.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram