Situaţia la frontieră, în ultimele 24 de ore

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat mai multe ilegalităţi.

Conform datelor, trei persoane au încălcat regimul de frontieră și cel al punctelor de trecere. Cinci cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova. A fost înregistrat o tentativă de trecere ilegală peste frontieră a bunurilor, iar o persoană a prezentat documente falsificate la traversarea frontierei de stat.

Cinci conducători auto au încălcat regulile de folosire a vinietelor, iar alte două persoane aflate în căutare au fost reținute, urmare a informațiilor parvenite de la organele de drept naționale.

Potrivit datelor statistice privind traversarea frontierei de stat, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 37.608 traversări, dintre care un număr de 22.068 treceri ale cetățenilor Republicii Moldova. Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 9.694 traversări, dintre care străin – 4.807 traversări.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...