(VIDEO) Înainte de a fi reţinut, Mihail Saakaşvili a urcat pe blocul cu opt etaje ameninţând că se aruncă în gol

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fostul preşedinte georgian şi guvernator al regiunii Odesa, Mihail Saakaşvili, a fost reţinut la Kiev. Despre aceasta anunţă pe pagina sa de Facebook deputatul ucrainean Irii Deveatko, după ce azi dimineaţă apartamentul acestuia a fost percheziţionat de SBU (Serviciul de Securitate al Ucrainei). Fostul preşedinte georgian a opus rezistenţă, iar mai apoi a urcat pe acoperişul blocului cu opt etaje ameninţând că se aruncă în gol.

„Pe acoperiş a şi fost reţinut”, a anunţat unul dintre susţinătorii săi, adunaţi în faţa blocului în care se află apartamentul lui Saakaşvili pentru RIA Novosti.

Vedeţi şi: (VIDEO) Mihail Saakașvili a fost reținut; Confruntări în fața locuinței acestuia

Un alt susţinător al politicianului, David Sakvarelidze, a declarat în dimineaţa zilei că persoane necunoscute rup uşa apartamentului lui Saakaşvili din Kiev.

„Acum Saakaşvili se află pe acoperiş purtând tratative cu presupuşi reprezentanţi organelor ordinii de drept. Se aud zgomote. Politicianul spune că dacă se ating de el, va sări de pe acoperiş. În faţa blocului au ajuns salvatorii şi medicii. Unul dintre susţinătorii fostului preşedinte al Georgiei a fost spitalizat cu presupusă fractură a mânii şi piciorului”, a anunţat Serviciul Televizat de Ştiri al postului TV ucrainean „1+1”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...