/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Candidații pentru funcția de președinte al ANI au susținut proba scrisă. Cine a acumulat cel mai mare punctaj

05 decembrie 2017, ora 09:51

Urmare a concursului respectiv, candidații au acumulat următorul punctaj, după cum urmează: Antoci Rodica – 20,7, Talmaci Francisco – 21,5 și Chireoglo Lidia cu 20,2 puncte acumulate.

Consiliul de Integritate a stabilit și date desfășurării probei de interviu – 11.12.2017, ora 15.00.

Consiliul de Integritate invită membrii societății civile să adreseze mai multe întrebări tematice, care vor putea fi utilizate la proba de interviu pentru candidații la funcția de președinte al Autorității Naționale de Integritate.

În conformitate cu pct. 53 şi 54 ale Regulamentului privind modul de organizare şi desfășurare a concursului pentru ocuparea funcțiilor de președinte și vicepreședinte ai ANI, evaluarea candidaților în cadrul interviului se va desfășura sub 3 aspecte, unul dintre care va include întrebări formulate de către societatea civilă.

În acest context, întrebările urmează să fie depuse în formă scrisă sau prin mijloace video la adresa secretariatului Autorității, inclusiv prin intermediul poștei electronice info@ani.md, cu mențiunea „Concurs ANI”.

Întrebările vor fi generice, depersonalizate şi vor fi publicate pe pagina oficială web ANI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram