(video) Spoturi de Crăciun 2017. Istoria unui „cadou viu” aruncat în stradă

Woody
Foto: thirdforcenews.org.uk

În primele săptămâni ale lunii noiembrie începe întrecerea companiilor pentru cel mai bun spot de Crăciun. Echipa #diez îți prezintă câte un spot pe zi din toate cele lansate pentru sărbătorile de iarnă.

Spotul britanic ce are ca protagonist un cățeluș din pluș ne reamintește că animalele nu sunt neapărat un cadou bun de Crăciun, scrie Adweek.

În cele 90 de secunde din videoul Societatății Regale pentru Prevenirea Cruzimii față de Animale (RSPCA), un copil deschide ambalajul unui cadou de Crăciun și descoperă un cățeluș din pluș. Totul pare a fi bine, băiatul cuprinde strâns jucăria și o numește Woody. Dar, în scurt timp, cățelușul Woody ajunge murdar și zdrențuit după ce a fost târât de colo colo. În cele din urmă, acesta este abandonat sau uitat într-un parc, iar mai apoi aruncat la gunoi de către un trecător.

Lucrătorii unei organizații nonprofit salvează cățelușul. Veterinarul îi coase urechea ruptă și îi repară piciorul, lucrătorii centrului îl spală, îl hrănesc și în cele din urmă îi găsesc o casă. În ultima scenă este dezvăluit faptul că jucăria de pluș este de fapt un câine adevărat care se bucură acum de dragostea și atenția corespunzătoare din partea unui adult.

Coloana sonoră a acestui spot, și anume un cover la piesa Stars de Simply Red, a fost realizată chiar de o lucrătoare a centrului.

„Woody reprezintă toate animalele care ajung în grija RSPCA, de la animale exotice, cai, până la câini, pisici, iepuri etc”, declară RSPCA.

Spotul dat face parte din campania Kindness for Christmas a organizației RSPCA, menită să colecteze bani pentru salvarea și reabilitarea animalelor abandonate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Djein Vacari
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente