Principală  —  IMPORTANTE   —   ATENȚIE: Ziarul de Gardă anunță…

ATENȚIE: Ziarul de Gardă anunță campania promoțională: „10% pentru poștași”

În cadrul campaniei de abonare pentru anul 2018, Ziarul de Gardă lansează o ofertă specială pentru poștași. Dragi poștași, vă propunem un parteneriat, care va aduce beneficii tuturor: redacției noastre, abonaților, dar și dumneavoastră.

Pentru perfectarea unui abonament pentru 12 luni (un an), poștașul va primi cadou 10% din costul abonamentului. Abonarea la Ziarul de Gardă pentru un an costă 220 de lei. Deci, redacția oferă 22 de lei fiecărui poștaș pentru perfectarea unui abonament anual la singurul ziar de investigații din R. Moldova.

Pentru a primi cadoul de 10% din costul abonamentului trebuie să:

  • colectați copiile fișelor de abonare pentru următoarele 12 luni la Ziarul de Gardă
  • aduceți personal sau expediați copia fișelor de abonare la adresa redacției: Casa Presei, bir. 314, str. Puşkin, nr. 22, Chişinău, MD-2012, cu mențiunea „Concurs: 10% pentru poștași”

Redacția va contabiliza toate informațiile și va contacta persoanele care participă la concurs pentru a le anunța cum pot intra în posesia premiilor. Plicurile cu fișele sunt așteptate până la 15 ianuarie 2017. Atenție! La promoție sunt acceptate doar abonamentele perfectate pentru 12 luni.

Săptămâna trecută, Ziarul de Gardă a lansat o promoție și pentru abonațiPentru cei mai activi abonați și promotori ai investigațiilor jurnalistice redacția oferă 32 de premii, inclusiv o dronă.

Echipa Ziarului de Gardă lansează campania de abonare a instituțiilor de învățământ din toată R. Moldova la ziare. Fiecare bibliotecă școlară merită să aibă o colecție de ziare, fiecare învățător trebuie să se informeze, fiecare elev poate fi încurajat să citească. Fiecare fost elev poate dona un abonament pentru școala sa.

Acum abonarea școlilor din orice localitate a R. Moldova se poate face on-line, iar poștașii vor duce ziarul în fiecare săptămână direct la școală selectată de abonați. Pentru a abona o școală, vă recomandăm să parcurgeți următorii pași:

          1. Accesați harta școlilor.
          2. Găsiți școala dorită și verificați dacă este abonată. (Recomandăm să utilizați opțiunea CTRL+F și să căutați școala după numele pe care îl poartă sau după localitate).
          3. După ce ați identificat școala, accesați abonare.md și perfectați abonamentul.​
          4. După perfectarea abonamentului, redacția va actualiza harta, menționând pe hartă că abonamentul este deja realizat.
          5.  Pentru a găsi codul poștal al localității accesați acest link.

În caz că doriți să abonați școala și:

          • nu puteți găsi adresa
          • ați abonat-o prin intermediul oficiului poștal
          • școala este deja abonată, iar pe hartă nu au fost făcute modificările ,

vă rugăm să ne scrieți un email la adresa zdg.abonare@gmail.com

Fiecare abonament realizat (pentru o școală sau orice persoană fizică sau juridică) intră automat în concursul celor 32 de premii: 1 mini-dronă, 1 boxă bluetooth, vouchere pentru seturi de cărți și câte 13 tricouri și genți eco cu însemnele ZdG, dat fiind faptul că în acest an redacția noastră a împlinit 13 ani.