/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

METEO: Află ce ne rezervă vremea pentru ziua de marți, 5 decembrie

missing
05 decembrie 2017, ora 08:07

În nordul țării va ninge. Ce-i drept, slab. Dimineața se va înregistra -1 grad, iar la amiază vom zări soarele printre nori și vom avea 1 grad.

În centru, ziua va începe cu vreme însorită, dar se va înnora în scurt timp. Minimă termică va coborî, dimineața, până la -2 grade, iar maxima nu va depăși 3 grade la orele amiezii.

Un pic mai cald, în al doilea interval, va fi la sud. Dimineața va fi senină cu -2 grade, iar la prânz, norii se vor înmulți, înregistrându-se 5 grade.

La Chișinău, vremea se anunță schimbătoare, cu soare amăgitor de dimineață și nori denși la amiază. În timpul nopții vom avea -1 grad, iar pe timp de zi 3 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram