Donald Trump declară că „îi pare foarte rău” pentru Michael Flynn

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele american Donald Trump a explicat luni dimineața că „îi pare foarte rău” pentru fostul său consilier pe probleme de securitate națională, Michael Flynn, inculpat vineri pentru că a mințit FBI în legătură cu convorbirile sale cu ambasadorul Rusiei în SUA, informează AFP.

„Îmi pare foarte rău pentru generalul Flynn, îmi pare foarte rău”, a declarat președintele american de la Casa Albă, înainte de a se deplasa spre Utah, vestul țării.

„Hillary Clinton a mințit de mai multe ori FBI și nu i s-a întâmplat nimic. Flynn a mințit și viața sa a fost distrusă”, a adăugat Trump.

Michael Flynn a pledat vinovat vineri pentru că a făcut declarații false în fața poliției federale în legătură cu conversațiile sale cu ambasadorul rus Serghei Kisliak.

El a confirmat că a acționat în mod punctual în baza instrucțiunilor din partea unui „foarte înalt responsabil” al echipei de tranziție prezidențială, care, potrivit mai multor mass-media din SUA, nu este nimeni altul decât Jared Kushner, ginere și consilier apropiat al lui Donald Trump

„A trebuit să-l destitui pe Flynn, pentru că el a mințit în fața vicepreședintelui FBI. El a pledat vinovat pentru aceste minciuni. Este trist, pentru că acțiunile sale în timpul tranziției au fost legale. El nu a ascuns nimic!”, a notat sâmbătă președintele american pe contul său de Twitter.

Duminică, tot pe această rețea socială, Donald Trump s-a declarat afectat de faptul că viața lui Michael Flynn „este distrusă”, denunțând o situație „cu standarde duble”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...