(VIDEO) Cât de bun este Alpha-One, telefonul care costă 2.500 de dolari

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Producătorul de accesorii de lux Tonino Lamborghini a lansat un smartphone. Alpha-One, produs de Lamborghini, este considerat un telefon ultra-premium, fabricat în ediție limitată.

De altfel, producătorul nu se așteaptă la o cerere prea mare, având în vedere că acest telefon costă 2.500 de dolari, fiind considerat un produs de lux.

Alpha-One este realizat din materiale foarte scumpe, precum piele naturală și kevlar. Din punct de vedere tehnic, telefonul are specificații bune, dar nu extraordinare, scrie Business Insider.

Ecranul este AMOLED, de 5,5 inch. Telefonul are două difuzoare stereo, 4GB de RAM memorie și 64GB spațiu de stocare, o baterie de 3.250 mAh și cameră foto principală de 20MP.

Alpha-One are scanner de amprentă, port USB-C și mufă jack pentru căști. Procesorul nu este însă foarte nou, fiind vorba de un Snapdragon 820, iar sistemul de operare este Android 7.1.1.

Un mare minus observat de cei de la Business Insider este modul în care funcționează telefonul – este foarte lent, probabil din cauza procesorului.

Prin urmare, prețul uriaș la care se vinde telefonul nu se justifică, mai ales că există gadgeturi premium mult mai performanțe și mai accesibile: iPhone X, Sony Xperia XZ Premium și Galaxy S8.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...