/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Trei tineri, condamnați la 10 ani de închisoare după ce au jefuit și maltratat o persoană din raionul Orhei

missing
04 decembrie 2017, ora 15:07

Conform probelor acumulate, persoanele condamnate, împreună cu alţi doi minori, în privința cărora, cauza penală se judecă separat, în dimineaţa zilei de 08.12.2016 au pătruns în locuința victimei din r. Orhei, s. Zorile, au atacat-o pe aceasta, aplicîndu-i lovituri cu pumnii în regiunea feței și capului, cauzându-i leziuni corporale ușoare, apoi au imobilizat-o prin legarea mîinilor și picioarelor cu șireturi și fulare, au amenințat-o cu aplicarea violenței, solicitându-i transmiterea mijloacelor bănești și obiectelor de preț de care dispune.

Totodată, aceștia au percheziționat locuința şi au sustras în mod deschis bani în sumă de 2.100 lei şi alte bunuri depistate în sumă totală de 14.305 lei.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, instanţa a dispus încasarea de la inculpați în beneficiul părţii vătămate a sumei de 90.000, în calitate de prejudiciu material şi moral.

Sentinţa este cu drept de atac la Curtea de Apel, însă procurorul de caz o consideră echitabilă faptelor comise de inculpaţi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram