Diplomat rus: Doar împreună Rusia şi SUA pot rezolva problemele internaţionale

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Moscova şi Washingtonul pot coopera mai activ în Siria, precum şi în alte probleme internaţionale, a declarat, duminică, Anatoly Antonov, ambasadorul Rusiei la Washington, adăugând că cele două state pot rezolva probleme de securitate din întreaga lume, relatează site-ul agenţiei Tass.

„Am cooperat în mod activ cu SUA, atât în plan terestru, cât şi aerian, însă sunt convins că potenţialul de cooperare dintre SUA şi Rusia nu a fost epuizat”, a declarat Antonov.

Ambasadorul Rusiei în Statele Unite a precizat că doar împreună cele două state pot rezolva problemele internaţionale de securitate.

„Cred că doar împreună Rusia şi SUA pot rezolva problemele de securitate internaţionale. Ce se întâmplă în Siria este un exemplu clar”, a afirmat diplomatul rus, scrie Mediafax.

„Sunt multe sfere de cooperare unde am putea găsi soluţii în interesul Statelor Unite, al Rusiei şi al intergii lumi. O singură zi ar fi prea puţin pentru a numi toate problemele globale pe care le-am putea rezolva împreună”, a adăugat Antonov.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...