16:55:26 19.04.2024
Stiri

Munteanu îi răspunde Silviei Radu: „Chișinăul este singura capitală europeană care nu a aprins luminițele de sărbătoare pe 1 decembrie. Brad oligarhic”

Politică 04.12.2017 14:19 Vizualizări2566 Autor: Ziarul National
Munteanu îi răspunde Silviei Radu: „Chișinăul este singura capitală europeană care nu a aprins luminițele de sărbătoare pe 1 decembrie. Brad oligarhic”


Liberalul Valeriu Munteanu îndeamnă chișinăuenii să boicoteze „bradul oligarhic” instalat în Piața Marii Adunări Naționale, „în semn de protest față de modul cum ne tratează guvernarea”.

„Chișinăul este singura capitală europeană care nu a aprins luminițele de sărbătoare pe 1 decembrie. Și acest lucru trebuie să și-l asume Partidul Democrat, nu să-și ascundă urechile după Silvia Radu”, a declarat Munteanu astăzi, într-o conferință de presă.

Munteanu a remarcat „exuberanța” cu care s-a dorit să se aducă un brad „mai înalt” din munții Carpați, citându-l pe un coleg de la Bruxelles care i-ar fi spus că acesta semnifică faptul că „în R. Moldova a mai apărut un focar oligarhic”.

Liberalul a acuzat-o pe Silvia Radu că ar fi cheltuit „fără noimă” 100 de mii de lei din bugetul municipal pentru a aduce bradul din Ucraina care nu a ajuns să fie Pomul de Crăciun din Chișinău.


CITIȚI și Silvia Radu, despre „angajații cu urechi de partid”: „Îi vom trage de urechi AFARĂ din Primărie, ca să nu mai saboteze activitatea instituției”

„Pratidul Democrat a trimis în Ucraina un comando adevărat ca să aducă acest brad. Au încercat să-l aducă cu trenul, nu au reușit, au frânt câțiva brazi până l-au încărcat pe acesta pe o platformă auto”, a spus Munteanu, adăugând că nu a trimis niciun SMS nimănui.

Acesta a reiterat acuzațiile sale că bradul instalat până la urmă în centrul Chișinăului a fost tăiat ilegal și nu a fost plătită nicio daună adusă mediului, îndemnând foștii săi colegi de la ministerul pe care l-au condus „să reziste presunilor” și să nu elibereze autorizații post-factum, așa cum li s-ar cere.

Cât despre acuzațiile Silviei Radu că ar fi misogin, Munteanu a spus că acuzația este „dureroasă” pentru el, întrucât are acasă „cinci femei, soția și cele patru fiice”, a lucrat în multe colective cu femei, fără ca cineva să se plângă că ar fi fost discriminate de el.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md