Munteanu: Bradul a fost adus de „un comando al PD”. Prejudiciul se ridică la 100 de mii de lei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Bradul care urma să fie instalat în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău a fost adus din Ucraina de către „un comando al Partidului Democrat”, iar costurile totale ale acestei operațiuni se ridică la 100 de mii de lei, susține fostul ministru al Mediului Valeriu Munteanu.

El a răspuns luni, în cadrul unei conferințe de presă, acuzațiilor primarului interimar, Silvia Radu, care a afirmat că Munteanu s-ar fi implicat în „sabotajul” transportării bradului la Chișinău.

„PD-ul a trimis un comando adevărat în Ucraina, care urma să aducă bradul. Oameni în care au încredere foarte mare, oameni mari, serioși din punctul lor de vedere, care au văzut acest brad și urmau să-l încarce în tren, dar nu au reușit. După care au frânt câțiva brazi și-au pus altul pe o platformă auto”, a declarat Valeriu Munteanu.

Fostul ministru a mai spus că aceștia ar trebui să poartă răspundere pentru starea în care a ajuns bradul la Chișinău.

„Cineva a asigurat-o pe doamna Radu că bradul va ajunge bine la Chișinău. Ea trebuie să poarte răspundere personală pentru banii publici cheltuiți din bugetul municipiului Chișinău, pentru toată această daravela. Prejudiciul de mediu se ridică la minimum 100 de mii de lei”, a mai menționat Munteanu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...