Actualitate

2018, an negru pentru aceste trei zodii. Au parte de necazuri şi tragedii. Drame în familie

Iată care sunt zodiile pentru care previziunile sunt sumbre:

Taur

Începi anul în cel mai cumplit mod. Primești vestea unui diagnostic crunt, care te vizează fie pe ține, fie pe cineva drag, din familie. E o mare tristețe pe care o vei depăși cu greu. Nu prea ai parte de sprijinul prietenilor, iar însingurarea această nu îți face deloc bine, ci îți agravează și mai rău starea.

Scorpion

Chiar dacă pare greu de crezut, în 2018 vei suferi cumplit în dragoste. Iubești enorm, iar faptul că lucrurile nu merg între voi așa cum ți-ai dorit îți sfâșie inima. În relația pe care o ai se produc certuri, sunt discuții interminabile care nu aduc nimic bun, ba chiar duc la o despărțire dureroasă. Îți va lua luni bune că să îți revii la normal.

Berbec

2018 va fi un an negru în cazul tău de la un capăt la altul. Ești pusă în față unor decizii grele, în care trebuie să fii fermă. Problema e că nu știi încotro să o apuci, lucru care te va destabiliza complet. Ești dezorientată și nu prea e nimeni prin preajma care să îți vină în ajutor. Vei avea probleme cu banii. E un an greu, un an trist, care va lasă în urmă urme adânci, scrie ele.ro.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *