Ar fi încercat să corupă doi polițiști, dar a fost denunțat la CNA

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Administratorul unei firme de transport din Basarabeasca ar fi încercat să mituiască doi polițiști pentru a nu fi sancționat pentru activitate ilegală. Fapta a fost denunțată la DGT Sud a CNA, iar bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.

Potrivit materialelor anchetei, fiind stopat în trafic, bărbatul ar fi promis 200 de euro ofițerilor de patrulare, astfel încât ultimii să nu documenteze cazul de efectuare a transportului rutier de persoane în lipsa actelor necesare.

Incidentul a fost raportat la DGT Sud a CNA, iar ofițerii Centrului au inițiat o urmărire penală în temeiul art. 325 – corupere activă. În urma documentării cazului, bănuitul a fost prins în flagrant delict în mașina de serviciu a oamenilor legii. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă închisoare pe un termen de până la 6 ani cu amendă în mărime de la 2000 la 4000 unităţi convenţionale.

Cauza se află în gestiunea Direcţiei generale teritoriale Sud a CNA, urmărirea penală desfăşurându-se sub conducerea Procuraturii Anticorupţie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...