Se caută cei care au deteriorat bradul din Ucraina; Anchetă internă la Primăria Chișinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu, a anunțat că va demara o anchetă internă în cazul bradului de sărbători adus din Ucraina, care a ajuns la Chișinău deteriorat, a fost montat, iar ulterior demontat din Piața Marii Adunări Naționale.

Mai mult, Radu spune că ancheta va fi demarată cu scopul de a recupera banii municipalității cheltuiți pentru un pom inutil, adică 15 mii de lei și o altă sumă care nu se cunoaște deocamdată, pentru transportul pomului.

„Este important să recuperăm banii municipalității, care au fost aruncați în vânt”, a spus Radu la ședința serviciilor primăriei.

Municipalitatea a spus că a achitat pentru bradul procurat din Carpații ucraineni 15 mii de lei plus cheltuieli de transport.

Pomul de Crăciun a ajuns la Chișinău în noaptea de sâmbătă. Dimineață pomul montat a fost demontat la solicitarea primarului interimar general, iar ulterior Radu a procurat cu 10 mii de lei alt pom. Aceasta declară că bradul a fost tăiat dintr/o rezervație privată, în timp ce mai mulți critici declară că pomul instalat în PMAN ar fi fost tăiat fără autorizație, de pe teritoriul unei foste grădinițe din capitală.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...