(VIDEO) Mihai Ghimpu îndrăgostit de bicicletă în Amsterdam. A pornit „spre casă” pe două roţi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele liberal Mihai Ghimpu a pornit din Olanda „spre casă” pe bicicletă. Cel puţin aşa sugerează într-o postare pe Facebook pe pagina sa, fiind filmat cum pedalează pe străzile Amsterdamului.

În video apar liberalii Valeriu Munteanu, Corina Fusu şi Ion Apostol, care merg pe jos, iar la un moment dat Mihai Ghimpu îi depăşeşte pe bicicletă. Postarea este
însoţită de comentariul „În drum spre casă…”

Tot o bicicletă apare şi într-o altă postare a liderului PL, din 2 decembrie. În contextul în care primarul general interimar, Silvia Radu a dispus atunci scoaterea bradului adus din Ucraina, dând vina pe un „tovarăş fruntaş liberal”, Mihai Ghimpu a postat o poză cu o bicicletă şi un brad, la care a comentat: „Doamna (B)Radu, ca să nu mai cheltuiți din buzunarul D-stră pentru procurarea altui brad și să nu mai dați vina pe liberali, am hotărât să vă ajutăm. Am procurat la un preț simbolic un brad din Amsterdam și deja este în drum spre Chișinău. „Cheltuielile” pentru transportare sunt pedalate.
La mulți ani și la mulți brazi!”

Mihai Ghimpu şi colegii săi liberali s-au aflat la Amsterdam în perioada 1-3 decembrie, unde au participat la Congresul Alianţei Democraţilor şi Liberalilor pentru Europa (ALDE).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...