/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

A promis 200 de euro ofițerilor de patrulare pentru a nu fi sancționat, dar a fost denunțat la CNA

missing
04 decembrie 2017, ora 11:09

Potrivit materialelor anchetei, fiind stopat în trafic, bărbatul ar fi promis 200 de euro ofițerilor de patrulare, astfel încât ultimii să nu documenteze cazul de efectuare a transportului rutier de persoane în lipsa actelor necesare.

Incidentul a fost raportat la DGT Sud a CNA, iar ofițerii Centrului au inițiat o urmărire penală în temeiul art. 325 – corupere activă. În urma documentării cazului, bănuitul a fost prins în flagrant delict în mașina de serviciu a oamenilor legii. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă închisoare pe un termen de până la 6 ani cu amendă în mărime de la 2000 la 4000 unităţi convenţionale.

Cauza se află în gestiunea Direcţiei generale teritoriale Sud a CNA, urmărirea penală desfăşurându-se sub conducerea Procuraturii Anticorupţie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram