/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Silvia Radu: „Nu mă sperie nici sabotajele, nici declarațiile misogine și bădărane ale lui Munteanu”

04 decembrie 2017, ora 11:33

„Oamenii trebuie să îi povestească lui Munteanu ce se întâmplă la Primărie. Nu îi ajunge mizeria pe care au lăsat-o în ultimii ani în Chișinău și vrea să o continue. Am capacități să mă mobilizez și să nu permit stoparea procesului de curățare a Primăriei. Nu mă sperie nici sabotajele, nici declarațiile misogine și bădărane ale lui Munteanu. Nu e e acceptabil ca un lider politic să promoveze misoginismul în public”, a declarat Radu.

Primarul interimar a mai ținut să menționează că dacă liberalul are barbă, nu înseamnă că aceasta este mai presus decât o femeie și a făcut aluzie și la faptul că acesta ar fi responsabil de starea bradului cumpărat din Ucraina.

Menționăm că, vicepreşedintele Partidului Liberal, Valeriu Munteanu a semnat un denunț la Procuratura Generală prin intermediul căruia PL solicită pornirea unei cauze penale și atragerea la răspundere penală a Silviei Radu, pentru săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale și a infracțiunii de samovolnicie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram