(VIDEO) TOP Box-Office: Cinci cele mai urmărite filme în weekend

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

„Coco”, aventura unui mic mexican pasionat de muzică printre spirite de Sărbătoarea Morților, îi dovedește pe supereroii din „Justice League” pentru a doua săptămână consecutivă, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea specializată Exhibitor Relations, relatează AFP.

Filmul a avut încasări de 26,1 milioane de dolari în ultimul weekend și un total de 108,7 milioane de dolari de la lansarea sa în minivacanța de Ziua Recunoștinței.

„Coco” este un omagiu — în culori și de o imaginație vibrante — adus tradiției mexicane, care datează din epoca prehispanică și constă în primirea membrilor dispăruți ai familiei.

În ciudata Țară a Morților, unde personaje-schelete au machiaje și ținute multicolore, Miguel, noul erou al studiourilor de animație Pixar, va explora istoria familiei sale în muzică. Deloc morbid și plin de invenții, filmul este un succes, fiind pe primul loc în Mexic.

Cu vocile lui Anthony Gonzalez și ale unor vedete precum Gael Garcia Bernal („Mozart in the Jungle”) și Benjamin Bratt („Doctor Strange”), „Coco” ar putea urma drumul altor două producții lansate de Thanksgiving, care în SUA marchează începutul perioadei de sărbători. Este vorba despre „Tangled” și „Moana”, primul având încasări de peste 200 de milioane de dolari în America de Nord iar al doilea de aproape 250 de milioane de dolari.

Alianța supereroilor formată în „Justice League” de Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) și Flash (Ezra Miller) s-a descurcat mult mai rău. Filmul a avut încasări în a treia săptămână de rulare de 16,6 milioane de dolari (197,3 milioane în total. Este o nouă contraperformanță pentru această superproducție de 250 de milioane de dolari, potrivit unor estimări.

Ca și săptămâna trecută, comedia sentimentală „Wonder”, care vorbește despre experiența la școală a unui copil cu chipul deformat de o boală și îi are pe afiș pe Julia Roberts, Owen Wilson și Jacob Tremblay, ocupă locul al treilea al topului cu încasări de 12,5 milioane de dolari (88 de milioane în trei weekenduri).

„Thor: Ragnarok”, o producție Marvel, rămâne pe poziția a patra. Aventurile zeului nordic al tunetului și fulgerului, al cărui rol este jucat de Chris Hemsworth, continuă un parcurs solid cu încasări de 9,7 milioane de dolari în al cincilea weekend de rulare și un total de 291,4 milioane în America de Nord.

Lansată în urmă cu patru săptămâni, comedia de Crăciun „Very Bad Dads 2” este pe locul al cincilea cu încasări de 7,5 milioane și un rezultat cumulat de 87,8 milioane de dolari.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...