Silvia Radu, către Valeriu Munteanu: „Faptul că ai barbă nu înseamnă că ești mai presus decât o femeie”

radu

În cadrul ședinței serviciilor operative ale Primărie, Silvia Radu a făcut un apel către toți angajații să respecte drepturile omului și să înceteze să mai discrimineze pe bază de gen. Radu a făcut referire la liberalul Valeriu Munteanu, despre care mai mulți angajați din cadrul Primăriei au spus că discriminează și maltratează femeile. 

„Am auzit cazuri de maltratare și discriminare în Primărie. Am auzit plângeri că sunt discriminate femeile angajate la Primărie și vreau să vă zic că este intolerabil și atât cât voi fi eu nu voi permite așa ceva. Există lideri publici care promovează asta. În timp ce tot globul luptă împotriva acestui lucru, Munteanu public discriminează femeile. Faptul că îi crește barbă nu înseamnă că este mai presus decât o femeie”, a declarat doamna primar.

Totodată, Radu a făcut apel către toți colegii săi bărbați din cadrul Primăriei: „Vă atenționez să aveți o atitudine corectă față de colegele voastre, fiindcă eu le voi recomanda să vină să vă denunțe. Am avut cazuri când mi s-a povestit despre aceste lucruri. Haideți să venim cu un exemplu de respectare nu doar a acestei legi, dar a oricărei alteia”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente