(video) Spoturi de Crăciun 2017. Nicki Minaj și Jesse Williams în povestea de iarnă de la H&M

hm-holiday-hed-2017

În primele săptămâni ale lunii noiembrie începe întrecerea companiilor pentru cel mai bun spot de Crăciun. Echipa #diez îți prezintă câte un spot pe zi din toate cele lansate pentru sărbătorile de iarnă.

H&M concurează pentru cel mai sofisticat și elegant spot de Crăciun 2017, scrie Adweek.

Filmulețul de trei minute, creat de agenția suedeză Forsman & Bodenfors, include nume mari, ținute fermecătoare și un scenariu de poveste. Jesse Williams și Nicki Minaj interpretează fiecare câte două roluri: unul de părinte și altul de creatură înzestrată cu puteri supranaturale.

Fetița cuplului interpretat de Jesse Williams și Nicki Minaj vrea o poveste înainte de somn. Williams inventează o istorie despre o fată care folosește un set de chimist pentru a pătrunde într-un univers paralel condus de fratele rău al lui Moș Crăciun, interpretat de John Turturro. Un Grinch modern fură și ascunde cadourile care aparțin copiilor, iar fetița curajoasă decide că trebuie să-l oprească cu orice preț.

Pe parcurs, ea întâlnește o creatură înțeleaptă, misterioasă (interpretată de Minaj) și pe cea mai rapidă ființă din acel univers paralel (interpretat de Williams), dar nimeni nu o poate ajuta, doar ea având puterea de a găsi răufăcătorul și de a-l opri.

Este o poveste fermecătoare despre vitejie, putere și plăcerea de a te împarte cu cei care sunt mai puțin norocoși.

În cele din urmă, fetița îl găsește pe Grinch de una singură, ce-i drept cu puțin ajutor din partea unor femei elegante în roșu și a posibilităților Internetului.

Mai mult, la final, aceasta împarte toate darurile sale cu ceilalți copii din universul paralel, aruncându-le prin portalul pe care l-a creat cu ajutorul setului ei de chimist.

Spotul se încheie cu mesajul că, în acest an, Fundația H&M va face o donație către Unicef , astfel accentuând, încă o dată, valoarea generozității.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Djein Vacari
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente