(VIDEO) Surprinși de polițiști în momentul când consumau droguri, pe străzile Capitalei; Doi tineri reţinuţi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi indivizi au fost reținuti în momentul când inhalau substanțe narcotice pe străzile Capitalei. Ambii au fost escortați la Inspectoratul poliției pentru audieri.

Potrivit poliției, în urma patrulărilor prin ogrăzile blocurilor de locuit și străzilor iluminate insuficient au fost surprişi în flagrant doi indivizi în momentul când inhalau substanțe narcotice.

Unul din suspecţi a fost observat în scara unui bloc de locuit de pe strada Petru Zadnipru a sectorului Ciocana din Capitală. El s-a dovedit a fi în vârstă de 24 ani și asupra lui au fost depistate substanțe narcotice de origine vegetală.

Al doilea suspect a fost surprins în scara unei case de locuit de pe strada Vadul lui Vodă, manifestând un comportament dubios. Polițiștii au depistat la el un pachețel cu o masă vegetală mărunțită, asemănătoare etnobotanicelor.

În dependență de rezultate, suspecții riscă să fie cercetați penal și sancționați cu amenzi în mărime de la 15.000 lei la 21.000 lei sau închisoare de la doi până la cinci ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...