/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Încă un deținut a decedat. Este al treilea deces înregistrat în decurs de de o săptămâna

missing
04 decembrie 2017, ora 09:27

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, se afla la tratament în instituția medicală din 24 noiembrie 2017, fiind diagnosticat: hepatită cronică, tuberculoză pulmonară infiltrativă extinsă.

Imediat despre deces au fost informate rudele deținutului, organele procuraturii și Oficiul Avocatul Poporului.

Reamintim că, săptămâna trecută alți doi deținuți, ambii în vârstă de 51 de ani, din Penitenciarul nr. 16 – Pruncul, s-au stins din viață. În ambele cazuri, susține serviciul de presă al Departamentului Institițiilor Penitenciare (DIP), deținuții sufereau de maladii, iar pe corpul acestora nu au fost identificate semne de moarte violentă, respectiv, medicii au constatat că este vorba despre moare naturală. Decesurile au avut loc la diferența de două zile.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a decedat la 29 noiembrie, în jurul orei 20.30. Acesta se afla în Penitenciarul nr. 16 din 2 noiembrie curent, fiind diagnosticat cu bronhopatie cronică.

Al doilea deces a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, aproximativ la ora 21.00. Bărbatul, la fel în vârstă de 51 de ani, era diagnosticat cu cancer pulmonar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram