/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Silvia Radu vrea să recupereze banii municipalității. Va demara o anchetă în cazul bradului din Ucraina

missing
04 decembrie 2017, ora 09:43

„Vreau să recuperăm banii municipalității, care au fost aruncați în vânt. Cineva a încercat să îmi facă o farsă, care de fapt le-a fost organizată chișinăuienilor”, a declarat primarul interimar.

Silvia Radu a venit și cu ideea ca Spații Verzi să identifice un teritoriu unde să planteze o alee cu brazi, astfel încât în viitor municipalitatea să nu fie nevoită să cumpere brazi și să apare probleme la acest capitol. Primarul interimar a mai menționat că în acest an nu a fost posibilă procurarea unui brad artificial, însă la anu, dacă va ocupa același post, va consulta chișinăuienii în această privință.

Menționăm că, în acest an, au fost procurați doi brazi. Primul brad a fost achiziționat din Ucraina la un preț de 15 mii de lei, însă care a ajuns la Chișinău fără crengi. După ce acesta a fost instalat în PMAN, Silvia Radu a dispus ca aceasta să fie scos, iar ulterior a fost instalat un alt brad, achitat din banii primarului interimar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram