Astăzi va fi dat startul sărbătorilor de iarnă! În PMAN, va avea loc un concert

braaaad

Astăzi, 4 decembrie, va fi dat startul sărbătorilor de iarnă în centrul Capitalei. În PMAN va fi inaugurat principalul pom de Crăciun al țării, iar sărbătoarea va fi susținută de un concert.

Seara vor fi aprinse luminiţele de sărbătoare pe străzile Chișinăului, iar în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc un concert cu participarea artiştilor autohtoni, printre care: Radu Dolgan, Serj Kuzenkoff, Igor Rusu, Lenuţa Gheorghiţă, Maria Iliuţ, Fraţii Corduneanu, Formaţia „Megapolis”.

Evenimentul va avea loc pe scena din Piaţa Marii Adunări Naţionale și va începe la ora 17.30, iar inaugurarea Pomului de Crăciun şi aprinderea luminilor de sărbătoare vor avea loc la ora 18.00.

Pomul de 17 metri a fost împodobit cu 1.150 de  globuri şi patru kilometri de beculeţe. Acesta este al doilea brad instalat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Primul, de aproape 30 de metri, care a fost adus din Ucraina și a costat 15.000 de lei, a ajuns la Chişinău deteriorat.

Din această cauză, municipalitatea a fost nevoită să taie, în regim de urgenţă, un alt brad. Pomul din acest an este un conifer vechi de 50 de ani, care a crescut în curtea unei foste grădiniţe din Capitală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente