/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Circa 360 de medicamente au prețuri noi. Din numărul total de medicamente, aproape 18% se produc în Moldova

missing
04 decembrie 2017, ora 06:45

Din numărul total de medicamente, 37,4% sunt de origine europeană, 21,5% sunt importate din țările CSI, iar 23,2% – din alte ţări. Totodată, aproape 18% din medicamente se produc în Republica Moldova.

În urma evaluării de către AMDM a dosarelor depuse, producătorii au redus prețurile în monedă naţională la peste 260 de medicamente, fiind în medie cu 8,98% mai mici față de cele aprobate anterior în Catalogul Național de Prețuri. În alte 45 de cazuri prețurile de producător au fost înregistrate pentru prima dată.

Potrivit Hotărârii Guvernului nr. 525 din 22.06.2010, preţurile sunt valabile timp de un an din data emiterii ordinului Directorului General.

Catalogul de prețuri al medicamentelor poate fi descărcat AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram