(VIDEO) Meci incredibil în Italia: Benevento a făcut primul punct în Serie A cu golurile unui român și a portarului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În a 15-a etapă a sezonului, Benevento a obţinut primul punct din istoria sa în Serie A TIM. Şi nu a făcut-o oricum, ci într-un mod despre care se va vorbi mult timp de acum înainte.

Formaţia la care evoluează George Puşcaş, autorul unui gol în remiza de azi cu AC Milan, scor 2-2, a egalat în ultimul minut al partidei de pe teren propriu, prin portarul Alberto Brignoli.

Echipa pregătită de Gennaro Gattuso, aflat la debutul pe banca rossonerilor, a condus de două ori pe Stadio Ciro Vigorito, graţie reuşitelor lui Giacomo Bonaventura şi Nikola Kalinic. Nu a plecat, însă, cu toate punctele.

Mai întâi, Puşcaş a marcat primul al carierei în Serie A, după o respingere a lui Donnarumma, însă adevărata sărbătoare s-a declanşat în al cincilea minut al prelungirilor. Atunci, Brignoli a înscris cu capul, după o lovitură liberă executată de Cataldi.

Goalkeeperul de 26 de ani, împrumutat de la Juventus, a devenit astfel primul portar care punctează într-un meci din campionatul italian, după Massimo Taibi, în 2001.

Oaspeţii au terminat meciul în 10 oameni, după ce Romagnoli a fost eliminat cu un sfert de oră înainte de final, pentru cumul de cartonaşe. Decizia de a-i acordat al doilea „galben” fundaşului milanist a fost, însă, una greşită.

Astfel, s-a încheiat seria de 14 înfrângeri a lui Benevento, în timp ce criza celor de la AC Milan se adânceşte. Rossonerii au ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în campionat şi au doar două succese în ultimele zece etape.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...