Transfer de urgenţă la Barcelona: „Uriaşul” care vine pe Camp Nou din iarnă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Yerry Mina (23 de ani), fundaşul central al celor de la Palmeiras, e mai aproape ca niciodată de Barcelona. Apărătorul a fost în vizorul catalanilor şi în vara lui 2016, dar mutarea nu s-a mai concretizat.

În condiţiile în care Mascherano şi-a manifestat public dorinţa de a pleca, existând şanse să se transfere chiar în ianuarie, dar şi al accidentării de două luni a lui Umtiti, Valverde vrea întărirea defensivei.

O mutare la îndemână e aducerea lui Yerry Mina, de la Palmeiras. În vârstă de 23 de ani, columbianul este un jucător cu apariții dese în atac, deci un fotbalist care se pliază foarte bine pe stilul Barcelonei.

Mundo Deportivo a dezvăluit că Yerry Mina ar avea o clauză potrivit căreia Barcelona îl poate transfera oricând în următorii 3 ani, pentru suma de 9 milioane de euro.

„Da, un acord a fost semnat și există posibilitatea ca acest copil să meargă la Barcelona. Depinde și de dorința jucătorului, poate vor veni și alte echipe cu oferte. Știu că sunt formații de top din Europa interesate de el”, a spus în trecut unchiul jucătorului, Jair Mina.

Presa din Spania scrie că Barcelona a încercat să-l aducă în vara lui 2016 pe Mina pentru echipa a doua, însă mutarea nu s-a mai realizat, iar apărătorul a rămas în Brazilia. Între timp jocul său a crescut mult, iar acum e o variantă pentru prima echipă a catalanilor.

195 cm are Yerry Mina, fiind imbatabil în duelurile aeriene. De altfel, pentru naţionala Columbiei a adunat deja 9 selecţii, marcând de 3 ori.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...