Bradul instalat în PMAN, după o serie de peripeții cu cel adus din Ucraina, este cel propus încă acum o lună

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Bradul „identificat” de Silvia Radu și instalat într-un final în Piața Marii Adunări Naționale ar fi, de fapt, cel pe care l-au propus încă acum o lună de cei de la „Spații Verzi”. Cel puțin aceasta susține vicepreședintele liberal Valeriu Munteanu, care „mărturisește” că liberalii sunt cei care au „obstrucționat procesul de aducere a bradului ,,fermecat” din Ucraina”, așa cum a dat de înțeles primarul general interimar al capitalei.

„După zeci de mii de lei din bani publici cheltuiți pentru aceasta goană după exuberanță, primărița impostoare a decis să instaleze totuși bradul propus de cei de la spații verzi încă acum o lună – în reportajul TV din 6 noiembrie se vede bradul „cumpărat” azi de Silvia Radu din curtea unei foste grădinițe. Evident, în mod SAMAVOLNIC, fără autorizație de defrișare, cu grave abateri de la lege și cu grave prejudicii aduse mediului”, se arată într-o „mărturisire” a vicepreședintelui PL, tot el fost ministru al Mediului.

Ce-i drept, „mărturisirea” fruntașului liberal pare a fi una zeflemitoare.

„Mărturisesc, așa este – noi suntem cei care am crescut bradul așa de mare, udându-l sistematic timp de 50 de ani, noi am făcut pădurea din Ucraina așa de densă ca să nu poată intra autocamioanele, noi suntem cei care am construit vagoanele trenurilor așa de mici și înguste că nu au încăput brazii și s-au frânt mai mulți, noi suntem cei care am intrat „prin efracție” în mintea uzurpatoarei doamne și am dirijat tot acest proces comico-tragic legat de bradul de Crăciun al Chișinăului”, a scrie liberalul într-o declarație expediată presei prin intermediul serviciului de presă al Partidului Liberal.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...