(VIDEO) Noul brad al capitalei a ajuns în PMAN. Are 17 m și a costat 10 mii lei. Unde vor merge banii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Noul brad al capitalei a ajuns deja în Piața Marii Adunări Naționale, iar în scurt timp urmează a fi instalat în locul celui adus din Ucraina, dezinstalat și ciopârțit chiar în PMAN, în urma criticilor aduse pe motivul aspectului său. Noul Pom de Crăciun are circa 17 metri înălțime, iar potrivit primarului general interimar al capitalei, Silvia Radu, a costat zece mii de lei. Banii însă vor fi donați unui orfelinat.

„Am contactat niște persoane de bună credință care m-au ajutat cu bradul. Am încheiat un contract, iată este la mine, de procurare a acestui brad. După cum vedeți l-am adus ca să-l instalăm în Piață și oamenii să se bucure de Crăciun”, a declarat Silvia Radu pentru jurnalistul Ștefan Grigoriță care se afla în PMAN în momentul aducerii bradului.

Potrivit edilului-șef interimar, Pomul de Crăciun a fost identificat în sectorul privat, iar proprietarul a venit cu o propunere în acest sens.

Cât ține de costuri, acesta „a costat zece mii de lei, dar acești bani vor fi donați unui orfelinat din Chișinău”. „Așa a fost înțelegerea cu proprietarul”, a precizat Silvia Radu.

Amintim că azi dimineață, după ce a dispus dezinstalarea bradului adus din Ucraina, Silvia Radu a anunțat că va achita din banii proprii un nou Pom de Crăciun.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...