(foto) Silvia Radu, despre noul brad „păzit mai ceva ca președintele SUA”: Bradul a costat 10 mii de lei, iar banii vor fi donați oamenilor nevoiași

24231934_10155390426218547_6307514762154518989_n
Foto: facebook/EugenLuchianiuc

După ce a fost tăiat din curtea unei grădinițe din sectorul Botanica, noul brad al Capitalei a fost adus sub supravagherea primăriței Silvia Radu până la destinația finală. Acesta a costat-o pe Radu 10.000 de lei, pe care i-a scos din buzunarul propriu, însă în urma unei înțelegeri cu proprietarii, banii vor fi donați unor oameni nevoiași în prag de sărbători.

„Noul brad a ajuns în PMAN! Păzit mai ceva ca președintele SUA.

Trebuia să-mi primesc botezul de primar interimar, nu? azi m-am simțit în toate felurile, de la stări de umilință, până la momente în carea făceam haz de necaz,i râdeam până și eu de farsă care mi s-a făcut.

Poate că nu-i de râs, dar nici nu sunt eu omul care să se pună pe plâns în așa momente. Vreau însă să-mi cer iertare de la locuitorii dragi ai Chișinăului că au asistat la acest show, să le fac din tot sufletul cadou noul brad. El este superb fie și numai datorită faptului că îl dăruiesc din toată inima!

Câțiva bădărăni și misogini au încercat să ne strice bucuria sărbătorilor, sunt aceia care ani de zile ne-au stricat viața în Chișinău. Au vrut să inducă ideea falsă că primarul trebuie să meargă să taie și să transporte bradul. O făceam și pe asta, dacă știam ce pregătesc.
Dar ceea ce au reușit de fapt astăzi a fost să-și arate încă o dată obrazul gros și liberal, mai gros decât bradul meu, recunosc.

Le mulțumesc colegilor din Primăria Chișinău care au fost alături de mine și m-au ajutat, majoritatea funcționarilor sunt oameni extraordinari și după ce vom scăpa de cei câțiva sabotori, pe care deja îi cunoaștem cu toții, vom face împreună capitală frumoasă. Le mulțumesc și oamenilor simpli, de pe FB sau de pe stradă, care astăzi nu m-au certat, dar m-au încurajat și au fost alături de mine.

Ne apucăm să împodobim bradul și am încredere că o să iasă ceva frumos, luni să-l putem inaugura.

P.S. Bradul a costat 10 mii de lei, suma o voi plăti eu, proprietarii însă au semnat contractul și am convenit împreună să donăm acești bani unor oameni nevoiași. Le mulțumesc din tot sufletul pentru ajutorul pe care mi l-au dat!

P.S.2 Dacă-l vedeți pe Valeriu Munteanu cu secera și ciocanul în jurul bradului, să-l trimiteți înapoi pe Facebook. ”, a scris primarul interimar, Silvia Radu, pe o rețea de socializare.

1111

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente