10:53:06 29.03.2024
Stiri

SABOTAJ? Silvia Radu anunță că bradul CIOPÂRȚIT a fost instalat în grabă la indicația „unui tovarăș fruntaș liberal”: „A fost identificat un brad NOU. Transportul va fi supravegheat de POLIȚIȘTI”

Social 02.12.2017 15:28 Vizualizări9395 Autor: Ziarul National
SABOTAJ? Silvia Radu anunță că bradul CIOPÂRȚIT a fost instalat în grabă la indicația „unui tovarăș fruntaș liberal”: „A fost identificat un brad NOU. Transportul va fi supravegheat de POLIȚIȘTI”


Primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, îi acuză pe liberali de faptul că astăzi-dimineață a fost înălțat în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) un brad ciopârțit de mai multe ramuri. Aceasta spune că liberalii nu ar fi mai buni decât comuniștii și că a fost deja identificat un nou brad.

„Vă amintiți cum unii se plângeau anii trecuți pe comuniștii? Azi liberalii fac ce au învățat de la acei comuniști. În această dimineață, bradul a fost ridicat în grabă, fără să fiu anunțată de halul în care a ajuns să arate. S-a dorit acest spectacol grotesc, dirijat prin SMS de un tovarăș fruntaș liberal. Bradul a ajuns să arate ca regizorii acestui spectacol. Arată așa cum au lăsat ei Chișinăul și așa cum l-au administrat până acum”, a scris Silvia Radu pe facebook.

În opinia sursei citate, postarea ei nu este despre politică, dar despre modul în care „unii își bat joc de locuitorii capitalei și despre modul disperat de a încerca păstrarea controlul asupra Primăriei Chișinău prin metode meschine”.

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi mă face mai puternică și mai hotărâtă în a stopa schemele de corupție din Primărie și a le scoate la lumină. Apropo, a fost identificat un brad nou. Am discutat personal cu proprietarul lui și am semnat în numele meu contractul cu el. De această dată. transportul va fi supravegheat inclusiv de polițiști, așa încât să nu mai avem surprize”, a adăugat acesta.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md