/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Dodon, fericit că în perioada mandatului său se împlinesc 100 de ani de la proclamarea Republicii Democratice Moldovenești

missing
02 decembrie 2017, ora 14:27

„Știm cu toții că ziua de 2 decembrie 1917 a fost deosebit de importantă în istoria statalității moldovenești. Mă bucur că, anume în perioada mandatului meu, se împlinesc 100 de ani de la acel moment istoric. Astăzi sărbătorim un Centenar de mare simbolism, care ne amintește că moldovenii au avut întotdeauna dorința de a-și redobândi independența, de a-și asigura statalitatea și de a stăpâni propriul teritoriu”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram