/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Ilian Cașu, despre Pomul de Crăciun din PMAN: „Acum vor tăia un brad de la Botanica”

missing
02 decembrie 2017, ora 12:09

Pomul de Crăciun ce urmează să fie înlocuit cu un alt brad care va fi achitat din propriile economii ale Silviei Radu. „Cine strigă în gura mare că Silvia Radu este un manager profesionist? Atâtea bani irosiți cu urâțenia aceasta de brad, că se putea repara pavilionul de joacă pentru copii de la Grădiniță 139. Păcat… Acum vor tăia un brad de la Botanică pentru PMAN. Cică îl plătește Silvia”, a scris Cașu pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, bradul care a fost instalat în această dimineață în PMAN avea în jur de 30 de metri şi a fost adus din zona Iaremcea, regiunea Ivano-Frankivsk, Ucraina. Preţul pomului a fost de 15 mii lei, însă nu se cunoaște cât a costat și transportarea acestuia la Chișinău.

Facebook: Ilian Cașu

Facebook: Ilian Cașu

Facebook: Ilian Cașu

Facebook: Ilian Cașu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram