Epopeea bradului continuă: A fost dezinstalat și tăiat pe bucăți chiar în PMAN. Politicienii fac haz de necaz

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Bradul adus tocmai din Ucraina a fost dezinstalat și tăiat pe bucăți chiar în Piața Marii Adunări Naționale. Din imaginile postate pe rețelele de socializare se vede că muncitorii sperau totuși „să reabiliteze” Pomul de Crăciun, în trunchiul acestuia fiind bătute mai multe bucăți de țeavă, în care urmau a fi puse crengi suplimentare. Silvia Radu însă a dispus înlocuirea acestuia cu un alt Pom de Crăciun, care urmează a fi identificat și plătit din banii ei proprii.

Între timp, Facebook-ul moldovenesc s-a umplut cu tot felul de comentarii și poze în legătură cu bradul adus din Ucraina.

Independent.md a adunat câteva dintre reacțiile politicienilor în legătură cu aceste evenimente:

Mihai Ghimpu, deputat, președinte PL: „Dumnezeu de azi nu va mai bate cu bățul, va bate cu bradul”.

Alina Zotea, deputat PL: „Să-i mulțumim “șefei” pentru brad!”

Ion Apostol, deputat PL: „Dumnezeu (nu)bate cu bradu:))”

Maria Ciobanu, deputat PLDM: „A dat-o rău în bară autointulata șefă Silvia Radu! Să faci atâta tam-tam în legătură cu pomul din Piața Marii Adunări Naționale, promițând chișinăuienilor că îl vei aduce de aiurea, fiind unul cum nu s-a mai văzut, ca până la urmă el să semene cu o găină, penită de vie… Jalnică priveliște! Unde nu-i cap…”

Ilian Cașu, consilier municipal „Partidul Nostru”: „Cine striga in gura mare ca Silvia Radu este un manager profesionist? Atitea bani irositi cu uratenia aceasta de brad, ca se putea repara pavilionul de joaca pentru copii de la Gradinita 139. Pacat… Acum vor taia un brad de la Botanica pentru PMAN. Cica il plateste Silvia.”

Ion Ceban, consilier municipal PSRM: „Ce-i frumos, ii frumos.”

Valeriu Munteanu, vicepreședinte PL: „Doamna Silvia Radu a dat din nou cu stângul în dreptul. S-a făcut și ne a făcut pe toți de râs cu un brad scheletic și deşirat. Dar mai gravă este „soluția” doamnei uzurpatoare. Cică, va cumpăra un brad din banii ei. Păi atunci, stimată doamna Silvia Radu, ce mai căutați la Primărie?! Ce administrație publică e ăsta?
Dacă nu sunteți în stare sa aduceți nici măcar un brad de Doamne ajută, ce veți face cu celelalte probleme ale orașului – transport, canalizare, drumuri, încălzire etc? Le plătiți tot din banii dvs? În cazul acesta să spuneți urgent celui care v-a pus să candidați la alegerile prezidențiale că va trebui repede să își deschidă buzunarul și să vă împrumute bani din economiile proprii! Sau poate ca nici el nu are, că el trebuie să plătească din banii lui nevoile statului, nu pe cele ale Primăriei.
Una peste alta, doamna Silvia Radu, ați nimerit-o cu bradul penibil și jignit ca o mâță flămândă: aceasta e imaginea administrației statului nostru și a Primăriei uzurpate a Chişinăului.”


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...