/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Chișinău, nu mai ai brad! Pomul de Crăciun instalat în PMAN a fost DEZINSTALAT

missing
02 decembrie 2017, ora 11:17

Menționăm că, Silvia Radu a dispus scoaterea bradului la doar câteva ore după ce acesta a fost instalat în PMAN.
„Nu pot sabotajele sau ghinioanele să fie mai puternice decât dorința mea ca locuitorii Chișinăului sa aibă parte de sărbători frumoase! Am dispus sa fie scos imediat bradul instalat în această dimineață în PMAN, el a ajuns pur și simplu distrus. Urmează sa vedem mai târziu cum a fost posibil să se întâmple asta și cei care au greșit sau au procedat asa în mod intenționat, să suporte consecințele. Unii foarte tare își doresc ca locuitorii Chișinăului să nu aibă brad de Crăciun anul acesta, dar eu foarte tare îmi doresc ca bradul să fie și va fi unul frumos, chiar dacă mai întârziem câteva zile”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, bradul are în jur de 30 de metri şi a fost adus din zona Iaremcea, regiunea Ivano-Frankivsk, Ucraina. Preţul pomului este 15 mii lei, însă nu se cunoaște cât a costat și transportarea acestuia la Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram